Bag facaden i Århus

I Pray With Aarhus vil vi gerne give opmærksomhed til et diakonalt arbejde blandt byens ”fattige, faderløse og enker”. Læs nedenstående artikel og kontakt gerne Gadecafeen, hvis du har lyst til at være frivillig.

”Det er en fantastisk sommeraften i Mølleparken sidst på aftenen, ænderne svømmer rappende forbi, flere grupper mennesker sidder stille rundt i parken og nyder livet. På en bænk møder vi en afrikansk kvinde med benet i gips, hun er meget beruset og helt alene og har stærke smerter, hun er en personlig kristen, og vi får lov til at bede for hende, efter et minut løfter hun pludselig benet op i vejret, tårerne triller ned af kinderne og hun råber ”Hurraaa, Hurraaa smerten er væk”.

Dette møde var starten på vores relation til denne kvinde. Hun kom tit hos os, hilste altid når vi mødte hende i byen, altid glad på trods af sit hårde liv, vi mistede hende desværre i januar i år på grund af en overdosis; hun blev fundet ved toilettet i Mølleparken. Vi er sikre på, at vi skal se hende igen.”

Dette er blot en af de mange historier, vi kan fortælle fra Gadecaféens arbejde i Aarhus. Vores håb er at vores arbejde kan motivere narkomaner, alkoholikere og hjemløse til at starte et nyt liv uden misbrug. Vi holder til i Frelsens hærs café og alle er selvfølgelig velkomne hos os. Gæsterne kan få lidt mad og kaffe/the, og de kan få en snak med en af de frivillige, som er fra forskellige kirker i Århus (Citykirken, Bykirken og Frelsens hær).

Der kommer ca. 10-35 gæster hos os, vi har en andagt hver gang med lovsang og en livshistorie/andagt fra en af vores medarbejdere. Vi tror på Guds kraft og beder gerne for vores gæster – hos denne gruppe er der altid noget, der skal bedes for! Også på gaden får vi lov til at bede med mennesker, bønner om at de må få tilgivelse fra deres synd, at de må forstå sandheden om Gud og Jesus og bønner om helbredelse.

Vi vil blive glade, hvis du vil bede for os:

  • Bed for at mennesker, der lever ”bag facaden” må opleve Guds stærke kraft til deres ånd, sjæl og legeme.
  • Bed om englevagt og visdom, når vores medarbejdere snakker med gæsterne.
  • Bed for vores økonomi, og om at vi må kunne rejse penge til vores arbejde.
  • Bed om ”enhed blandt alle kirker” i Århus, så vi kan stå sammen om et arbejde som Gadecaféen.

Du er også meget velkommen til at blive frivillig i Gadecafeen! Bare kontakt os.

Må Jesus velsigne dig rigtig meget i dag!

Daglig leder
Ruben Sortberg, rubensortberg@sol.dk
www.gadecafeen.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: